2011. szeptember 8., csütörtök

Szeptember 8-től rendelhető AVON újdonságok, akciók

A MAC játék és egyéb családi elfoglaltságok miatt picit megkéstem ezzel a posttal, de senki nem maradt le semmiről ;)

A sort parfümökkel kezdem, vannak újdonságok is, meg jó kis akciók is:

 A Little Black Dress és Little White Dress mellett megjelent a Little Red Dress is, bevezető áron most 2999 Ft-ért kapható. Aki szereti az ilyen "végzet asszonya" dolgokat, annak biztosan tetszeni fog, én nem vagyok ez a vörös rúzsos típus... A parfüm mellé gusztusos kis 4-es szemhéjpúdert (már a neveiket is imádom; Hollywood és Starlet), rúzst és körömlakkot is vásárolhattok.

Szintén újdonság Christian Lacroix AVON-nak készített illata, a Nuit. Ára 7000 Ft és mellé most ajándékba egy 6000 Ft-ot érő elegáns, lila órát kapunk ajándékba!






Aki szereti az AVON Pur Blancáját, annak kötelező beszerezni az 1399,- ért kapható különleges, szórófej nélküli változatát, ami akár ajándéknak is kiváló!

Személyes kedvenceim, az Ice Sheers és Scentini termékek most akciósak, 1299 Ft-ért szerezhetjük be őket.


Akciósak a 9 ml-es miniparfümök is (Eternal Magic, Little Black Dress, Pur Blanca, Percieve, Incandessence), egyenként 599 Ft-ért kaphatóak, amennyiben bármi más terméket vásárolunk a katalógusból!






Megjelent az AVON matt hatású alapozója is, mely segít csökkenteni a felesleges faggyú mennyiségét és maszkhatás nélküli hibátlan sminket biztosít. 1199 Ft-os bevezető áron kapható.






Akciós szempillaspirálok is vannak; a SuperCurlacious (fekete és barna árnyalatban kapható) és SuperExtend (fekete acél, fekete ametiszt és fekete topáz árnyalatban) 1099 Ft-ért lehet a mienk!


A Jillian Dempsey-féle professzionális szemceruza 999 Ft.


Szintén egy újdonság az AVON kínálatában, az Anew Beauty bőrtónusjavító sminkalap 4200 Ft helyett bevezető áron 2900 Ft-ért juthatunk hozzá. Használható bázisként is smink alá, de simán bőrtónusjavítóként is.
FIGYELEM!!! Akinek egy alap ecsetszettre van szüksége, de nem akar sokat költeni rá, annak most nagyon jól jön a pirosítóecsetből, szemhéjpúder ecsetből, korrektorecsetből, rúzsecsetből és szivacsos szemhéjpúder applikátorból álló kis készlet praktikus tokban3000 Ft helyett 1299,- ért.

A Solutions termékcsalád is új taggal bővül, méghozzá a szívemnek oly kedves Perfect Tone - nal, mely természetes halványító összetevői segítségével egyenletes bőrszínt eredményez.
Szettben éri meg megrendelni, a nappali és éjszakai krém együtt most csak 2299 Ft
 Most kapható a Barbie loves AVON kollekció is, ami kislányoknak való csecsebecséket (kitűzők, pénztárca, hajpánt, tolltartó, fülhallgató számomra kissé borsos áron) és kozmetikumokat is tartalmaz (számomra kissé túl édes illattal).

A Naturals család tagjai is szuper akcióban kapható; egy termék (749,-) mellé bármely másik termék csak 249 Ft.

A katalógus 176-183. oldalain a Szuper Mix-ben az Avon Care-, Footworks termékek, Naturals samponok, Senses tusolózselék 1 db 549,- 2 db 798,- 3 db 1098,- akcióban kaphatók, így most érdemes beszerezni akár többet is belőlük!

 Az aktuális katalógusból mától szeptember 28-ig rendelhettek! Kellemes böngészést! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése